izmir evden eve nakliyat sehirlerarasi evden eve nakliyat sariyer evden eve nakliyat ikitelli evden eve nakliyat levent nakliye alemdag evden eve nakliyat atasehir evden eve
Conceicao şi-a reziliat contractul cu FC Braşov
izmir evden eve nakliyat sehirlerarasi evden eve nakliyat sariyer evden eve nakliyat ikitelli evden eve nakliyat levent nakliye alemdag evden eve nakliyat atasehir evden eve
Conceicao şi-a reziliat contractul cu FC Braşov


toniuFC Brasov si antrenorul Antonio Conceicao au convenit, pe cale amiabila, incetarea raporturilor contractuale. FC Braşov îi mulţumeste lui  Antonio Conceicao pentru munca depusă în cadrul echipei noastre si ii ureaza mult succes in viitor! Incepand de astazi de pregatirea echipei se vor ocupa antrenorul Daniel Isaila si Andrei Santa.

 

„Am reziliat contractul  cu Toni pe cale amiabila. I-am spus ca oricind ne putem revedea, poate in conditii mai bune. Sunt foarte dezamagit pentru tot ce s-a intamplat. Este foarte grav, pentru ca nu asa se procedează la o echipa profesionista. Imi pare rau pentru Toni insa si el a gresit intr-un anumit moment cand a promis ca aduce 2-3 jucatori si nu s-au adus, dar pe de alta parte nici noi nu am avut posibilitatile financiare de a aduce jucatori care costau sute de mii de euro. Incepe o nouă eră. O sa continuam cu Isaila si cel mai probabil vom aduce 2-3 jucatori.”

Iosif Kovacs, presedinte executiv FC Brasov

 

 


„Am dorit să merg mai departe cu FC Braşov, dar am avut o discutie serioasă cu cei din club, sunt oameni care vor ce e mai bine pentru echipă dar avem idei diferite şi nu s-a mai putut continua. Ne-am despărţit prieteni, asta este viaţa, ca şi prieten am venit aici şi ca şi prieten plec, asta este tot ce vreau să iau cu mine. Este adevărat că am avut posibilitatea de a merge si la alte cluburi, dar ma simteam bine la Brasov. Nu regret ca nu am mers la Steaua, nu gândesc aşa, când am rămas la Braşov am rămas cu inima, a fost o opţiune pe care nu o regret. Aveam o legătură de prietenie cu cei de aici şi asta m-a facut să îmi doresc să continui. Am vrut să fac mai mult decât sezonul trecut, dar nu am fost pe aceeaşi lungime de undă. Am avut o lună şi jumătate să construim o echipă, dar până la acest moment nu am reuşit aşa cum mi-aş fi dorit eu. In aceasta vara au plecat jucători importanţi de la echipă şi era extrem de important să îi inlocuim cu jucători de cel puţin acelaşi nivel. Am avut cinci luni în care m-am simţit foarte bine la Braşov, am legat prietenii si cred ca oamenii au fost mulţumiţi de mine“.

Antonio Conceicao

 

”Au fost unele disensiuni in cantonament intre Conceicao si un prieten de-al sau, iar eu cer respect de la toti subalternii mei.Toni a fost suparat ca nu i s-au adus mai multi jucatori pe care ii cunostea el. Astfel de cereri nu am avut in 12 ani decand sunt in fotbal. Un antrenor aduce cativa jucatori pe care ii cunoaste dar si formeaza jucatori, iar noi avem mai multi tineri la echipa. Pot spune ca Antonio Conceicao m-a dezamagit putin prin atitudinea avuta in cantonament. Nu este o gluma ce spun, pe criza asta, sa investestesc milioane de euro nu-mi da mana nici chiar pentru Toni Conceicao. Stati linistiti nu ramane FC Brasov fara antrenor. Daniel Isaila este o solutie, el urmeaza cursurile Scolii de antrenori, iar eu nu am fost de acord nici in iarna cu indepartarea lui. Obiectivul echipei ramane clasarea in partea superioara a clasamentului, pentru ca avem jucatori de mare valoare.”


Ioan Neculaie, presedinte CA  FC Brasov

 

Ultimele Fotografii

Te afli aici: Acasa